Tadića i njegovu suprugu napala su četvorica muškaraca. Poprskali su ih paprenim sprejem, a potom Tadića pretukli palicama. On je to doživio kao upozorenje da šuti. Nacional zna identitete ministara za koje Tadić tvrdi da su podmićeni, on je siguran u te optužbe i čak tvrdi da se skrivaju dokazi da je jedan od njih primio mito, ali nije iznio dokaze za te tvrdnje pa Nacional njihove identitete neće otkrivati
Kontroverzni osječki poduzetnik Drago Tadić teško je pretučen nedugo prije nego što se jesenas vratio u Hrvatsku iz BiH. Tadića su pretukli nepoznati napadači dok se šetao sa suprugom na području Kupresa, gdje je jedno vrijeme i stanovao, i to u zgradi u kojoj je stanovao i odbjegli HDZ-ov tajkun Miroslav Kutle.

Drago Tadić, osječki poduzetni koji je nekoć vodio tvrtku Osjek Koteks, prvi put u 12 godina dao je intervju N1 televiziji, nakon što je Nacional napisao da je na sudu lagao u korist Božidara Kalmete dok mu se sudilo za izvlačenje novca iz HAC-a. U intervju je rekao da je prisustvovao susretu Zdravka Mamića i četvorice sudaca iz Osijeka, prenosi poskok.info.

Intervju za N1 možete pročitati OVDJE.