Organizatori Glamoč CUP-a zahvaljuju se svim sponzorima

U organizaciji udruge „Radost“ iz Glamoča i mladih župe sv. Ilije Proroka Glamoč od 11.kolovoza do 15. kolovoza 2017.godine, na igralištu Osnovne škole „Glamoč“, održan je drugi Glamoč CUP, turnir u streetballu.
Na turniru je sudjelovalo 14 ekipa: Marin Čilić 2:0 2:3, Dahovo d.o.o., Glamoč-online, Lavlje srce, caffe bar Aurora, Zuljevi Bugojno, Konjica Livno, Matrix Glamoč, N.K. Šator Glamoč, Poljo-eko Glamoč, caffe bar Plus Livno, caffe pizzeria Relax, Metal Mont Jajce, Mrke mede.

Pobjednik turnira je Poljo-eko Glamoč. Drugo mjesto osvojila je ekipa Marin Čilić 2:0 2:3, a treće mjesto caffe bar Plus Livno. Za fair play turnira proglašena je ekipa N.K. Šator Glamoč.
Za idealnu ekipu Glamoč CUP-a izabrani su Duško Jokić, Dario Kovčalija, Ivica Ćosić (Poljo-eko) i Pere Krišto (Marin Čilić 2:0 2:3).

U sklopu Glamoč CUP-a, osim seniora, sudjelovala su i djeca mlađeg uzrasta koja su uz igru i druženje pokazala veliki talent u nogometu te ogroman sportski potencijal koji je budućnost Glamoča. Kao nagradu za sudjelovanje na turniru dobili su medalje, koje je sponzorirao Ajdin Ališa.

Organizatori Glamoč CUP-a zahvaljuju se svim sponzorima za svaki oblik pomoći koju pružaju već drugu godinu, kao i svim natjecateljima koji su bili dio turnira.

Organizatori se zahvaljuju i svim posjetiteljima turnira s nadom da će Glamoč CUP postati tradicionalni turnir koji će se u miru i toleranciji održavati na radost svih žitelja općine Glamoč.